Pravilnik za korišćenje prostora za igru i proslavu rođendana

Poštovani roditelji,

* Roditelj ili pratilac dovodi dete u U.R FUN FUN na svoju odgovornost i dužan je da se brine o njemu.
* Deca koja su mlađa od 3 god, sa posebnim potrebama ili nisu samostalna moraju biti u prostoru za igru pod nadzorom roditelja ili pratioca.
* Zakup termina za proslavu rodjendana svih ponudjenih tipova je 2,5 sata.
* Kapacitet za proslavu rodjendana je : 30 dece , 45 odraslih.
* U prostoru predviđenom za igru, Bebe i deca do 2 godine moraju biti u pratnji punoletnog lica (roditelja).
* U.R „FUN FUN“ ne preuzima odgovornost za lične stvari svojih gostiju, ali je preduzela mere opreza i obezbeđenja.
* Zabranjeno je ulaziti obuven u deo za igru.
* Prostor u kome se deca igraju je nepušački i u isti se zabranjuje unošenje hrane, pića i igračaka sa kojima dete može da povredi sebe ili drugo dete.
* Lavirint je atestiran za decu do 8god. i ulaz starijoj deci je zabranjen.
* Inventar igraonice se ne sme lomiti. Svu štetu plaćaju zakupci termina.
* Dolazak na rođendan je max 10 minuta pre zakazanog termina, a odlazak najkasnije 10 minuta posle završetka termina . Sve termine je potrebno vremenski ispoštovati po gore navedenom pravilniku.
* Zakupac termina je ujedno i domaćin koji odgovara za ponašanje svojih gostiju.
* U prostor za igru je zabranjeno bacanje konfeta i preporučuje se da se na tortu nestavlja više od jednog vatrometa zbog štetnosti po zdravlje najmlađih.
* I pored svih mera koje preduzimamo radi što boljeg celokupnog ugođaja i bezbednosti,ne preuzimamo odgovornost za iste.
* Ukoliko prilikom korišćenja sadržaja igraonice usled nepažnje, nehata, neposlušnosti ili neodgovornosti korisnika dođe do povrede istih, U.R.FUN FUN ne snosi odgovornost za njihov nastanak, već korisnici odnosno roditelji ili pratioci u potpunosti odgovaraju za nastale povrede.
* Korisnici U.R. FUN FUN dužni su da nadoknade štetu koja nastane kao posledica grube nepažnje ili je namerno izazvana kao i usled otuđenja rekvizita ili inventara igraonice.
* Dolaskom na rođendan roditelj ili pratilac je saglasan sa pravilima igraonice.
* Kapara iznosi 4000 din i ne vraća se ali se termin može pomeriti najkasnije 7 dana pre rođendana ,a ukoliko se iz bilo kog razloga proslava otkaze na sam dan proslave zakazanog termina doplacuje se na kaparu do 40 posto od ukupne cene odabrane ponude.
* Validni termini za proslavu su samo termini sa priznanicom o zakazanom terminu koji je kaparisan najvise 3 dana po zakazivanju , svaki termin koji nije kaparisan i nije izdata priznanica nije validan.
* Sve naknadne ispravke vezane za vreme i tip proslave do kojih eventualno dodje ,kako bi bile validne moraju biti na overenoj priznanici o zakazanom terminu.
* Molimo Vas da poštujete kako svoje tako i tuđe vreme zakupa prostora.
* U koliko se jave neke posebne želje ili potrebe koje nisu sadržane u informatorima možete se posebno dogovoriti sa odgovornim licem u igraonici.